• Portfolio van Wallie Peelen

  Analytisch, pragmatisch en teamplayer.

  "Out of the box" denken, voor het vinden van nieuwe wegen.


  Toegang tot hele portfolio alleen op aanvraag

  Hieronder de menu-iconen

 • Inhoud portfolio

  Portfolio onderwijs

 • Wallie Peelen

  prive foto

  is een zelfstandig, sterk analytisch man, met een brede kennis en belangstelling, die volop in de maatschappij staat.

  Ik heb een pragmatische instelling en interesse voor nieuwe ontwikkelingen op diverse vakgebieden. Vind het fijn om in groepsverband te werken en kennis te delen. Integriteit, beloften nakomen en openheid zijn eigenschappen, die hoog bij mij in het vaandel staan.

  Als persoon bezit ik een gezonde commerciële instelling, die gericht is op langdurige relaties. Energiek, een sterke drive om goed werk af te leveren en open staan voor nieuwe uitdagingen, zijn typerende kenmerken die bij mij passen.

 • Motivatie en visie

  1. Door de genen, die mij zijn meegegeven, vind ik dat je moet werken voor je brood. Ik zie werk als een elementaire levensbehoefte om te kunnen en willen leven.

  2. Daarnaast heb ik mezelf beloofd, dat je met plezier naar je werk moet gaan. Als je dag in, dag uit met tegenzin naar je werk gaat, wordt de vis duur betaald.

  3. De zin en noodzaak om actief te zijn, geldt niet alleen zakelijk, maar ook binnen de maatschappelijke omgeving. Dus naast je werk met en voor sociale activiteiten bezig zijn, ik een wezenlijk onderdeel van mijn leven.

  4. Wees eerlijk, oprecht en probeer je beloftes na te komen.

  5. Iets moet zin hebben. Zinloos dingen doen; stuit mij tegen de borst. Uitzonderingen hierop zijn dingen, waar jezelf of andere plezier aan beleven. Zie het dan als een leuke hobby.


  Mijn motivatie wordt in grote lijnen bepaal door de bovenstaande vijf punten en daarnaast kan ik:
  - erg enthousiast zijn over dingen die mij raken,
  - wil ik altijd wel bijleren en mijn verdiepen in zaken die mijn belangstelling trekken,
  - heb ik een grote voorliefde voor techniek.
  - vol bewondering en enthousiast zijn van technische processen en apparaten,
  - veel genoegen halen om administratieve processen en organisaties te optimaliseren ofwel doelmatig te maken. Dit zonder het menselijke uit het oog te verliezen.


  Op basis van deze motivatie ben ik dagelijks aan het werk. Niet alleen professioneel (voor geld), maar ook binnen de maatschappelijke kaders (onbetaald).

  Visie

  Mijn visie is dat iedereen kans moet krijgen op haar en zijn ontwikkeling. Hierbij is het van belang dat iedereen op zijn of haar niveau moet kunnen functioneren. Ik vind het dan ook jammer dat sommige bevolkingsgroepen worden uitgesloten van hun “optimaal” functioneren. Hier staat tegenover dat je van iedereen kan verwachten dat hij/zij zich inzet voor de taken die hij/zij behoort te doen. Hierbij zijn “algemene” normen en waarden leidend.

  Zo vind ik het jammer dat bedrijven bepaalde groepen uitsluiten. Een voorbeeld, waar ik zelf tegen aanloop, is de leeftijdsdiscriminatie. Waarom zou een ouder iemand zich niet kunnen aanpassen aan zijn werkomgeving, een prestatie leveren en goed zijn voor zijn werk?

  Door altijd opzoek te zijn naar nieuwe mogelijkheden en deze te toetsen op hun bruikbaarheid, kan je bestaande processen verbeteren. Hierbij is het kritisch kijken naar doelmatigheid en waarom je dingen doet, altijd van belang. De omgeving veranderd, dus moet je altijd blijven afvragen of het proces nog aan de nieuwe eisen voldoet en/of zinvol is.

 • Opleiding

 • Kennis van

 • Werkzaam (geweest) bij

 • Gerealiseerde opdrachten

 • Gebouwde systemen

 • Sociale activiteiten

 • Onderwijs portfolio

  Portfolio algemeen

 • Social networks

 • Toelichting

  Om de privatie te beschermen is enkel tot toegang gegeven tot het hoofdmenu van de portfolio.
  Indien u interesse heeft in de totale portfolio, kunt deze aanvragen bij de eigenaar van de portfolio,
  met vermelding van de reden waarom u deze informatie wilt bekijken.

 • Contact

  Wallie Peelen

  Boeroestraat 5
  1521 SJ Wormerveer
  Nederland

  Telefoon: 075 202 37 48
  Mobile: 06 55 338 309
  E-mail: wallie@peelen.info